Fremtidens hvidevarer fra LG præsenteret på CES-messen i Las Vegas 2020

Oprettet d.

CES 2020: LG præsenterer smarte produkter, der baner vejen for fremtidens husholdning

Da LG slog dørene op til deres stand på CES 2020 i Las Vegas, kunne besøgende opleve en række innovative produkter, der ændrer måden, vi lever vores liv. Ved hjælp af AI vil husholdningsapparater og anden husholdningsteknologi være mere skånsomt mod miljøet og gøre vores liv lettere, smartere og frem for alt mere bekvemmeligt.

LG Indoor Garden gør det muligt at dyrke urter og grøntsager nemmere end nogensinde

Det er helt sikkert luksuriøst med helt friske urter og grøntsager, og med LGs nye Indoor Garden bliver det nemmere end nogensinde at have disse klar til madlavningen. Indoor Gaden er et smart skab, der håndterer dyrkningen fra frø til friske grøntsager eller urter. Skabet er en have, der installeres i dit køkken og med hjælp fra smart teknologi sikrer, at dine planter har et perfekt miljø at vokse i. Indoor Garden holder styr på temperaturen, vanding og cirkulerer luften for at få de bedste resultater.

Indoor Garden har et modulopbygget system med plads til op til 24 planter. Disse plantes ved hjælp af færdige frøpakker, der indeholder alt, der er nødvendigt for at gro og vokse. Brugere kan via den tilhørende app holde styr på, hvordan dyrkningen går. 

 

LG Indoor Garden

 

LG AI DD-vaskemaskine

For dem der virkelig holder af deres tøj, er LGs nye ThinQ-vaskemaskine med Artificial Intelligent Direct Drivemotor (AI DD) det indlysende valg. Vaskemaskinen registrerer ikke kun vasketøjets volumen og vægt, men avancerede sensorer der er indbygget i maskinen, genkender også tøjets type stof og tilpasser vaskeprogrammet til den mest skånsomme vask, der giver de bedst mulige resultater. På samme måde tager LGs nye ezDispense-funktion sig af dosering af vaske- og skyllemiddel, så tøjet får den bedst mulige pleje. Hvis du også har en kompatibel tørretumbler, kan vaskemaskinen sende information direkte til den, så tørringsprogrammet optimeres i henhold til indholdet af din vask. Mere enkelt bliver det ikke.

Nye modeller af LGs InstaView-køleskab

LGs InstaView-køleskab har været en succes verden over. På CES 2020 introduceres helt nye modeller med større brugervenlighed og flere smarte funktioner. Craft Ice er en af disse smarte funktioner, der laver helt runde isterninger. Disse små isterninger smelter langsommere, hvilket holder drikkelsen kold længere. En anden ny funktion er anden generation af ThinQ-teknologi. De modeller, der leveres med den opdaterede teknologi, vil ved hjælp af AI og kameraer være i stand til at holde styr på, hvad du har i køleskabet og hjælpe dig med, hvad der skal handles, eller endda komme med forslag til, hvad du kan lave mad ud fra, hvad du har derhjemme. Det transparente frontpanel giver dig ikke kun mulighed for at se, hvad du har i køleskabet, det fungerer også som en skærm, hvor du kan surfe på nettet eller se madlavningsvideoer via WiFi.

Trådløse rengøringsprodukter

Mange mennesker synes, det er ret trist at gøre rent, selvom det er nødvendigt nu og da. Med LGs nye CordZero-produkter er det måske ikke sjovere, men det vil være markant lettere at gøre rent. LG Cord Zero ThinQ A9 og CordZero ThinQ Robotic Mob er de perfekte redskaber til at holde gulvene skinnende rene. LG CordZero ThinQ A9 kan let omdannes fra en trådløs støvsuger til en gulvmoppe og tilbage igen. LGs kraftfulde Smart Inverter Motor sikrer, at selv de mindste støvpartikler suges op, og den driver også moppefunktionen, når den er aktiveret.

LG CordZero Robotic Mop har dobbeltroterende mopper og et frontmonteret Dual Eye-kamera, der giver mulighed for at holde styr på, hvor den er og undgår kollisioner med omgivelserne. ThinQ-appen giver dig også mulighed for at bestemme, hvilke rum der skal rengøres. I kombination med robotstøvsugeren CordZero ThinQ R9 danner moppen det perfekte par, for når robotstøvsugeren er færdig, fortæller den robotmoppen, hvor den skal gøre rent. 

Alle produkter bliver udstillet på CES 2020 i LGs stand #11100, Central Hall, Las Vegas Convention Center. Følg #LGCES2020 på sociale medier for at følge med i LGs nyheder og aktiviteter i løbet af CES 2020.

Ovennævnte produkter vil i første omgang blive lanceret i USA og Sydkorea efterfulgt af andre markeder. Yderligere information om mulig lancering i Norden vil blive offentliggjort senere.