NSI Electronic supplerer skandinaviske forhandlere med et bredt program af hvidevarer, både fra lager og direkte fra fabrik.

NSI Electronic og LG Electronics sætter bæredygtighed i højsædet - derfor glæder det os, at LG har modtaget den højeste status fra EcoVadis i bæredygtighed.

 

Med fokus med bæredygtighed – LG modtager den højeste udmærkelse fra EcoVadis

Livet handler om mere end bare den nyeste teknologi. Det handler om oplevelser, og i vores tilfælde om hvilke oplevelser teknologi kan skabe. Vi tilbyder løsninger til både forbrugere og virksomheder og vores ambition er at hjælpe forbrugere med at leve sundere, og at mindske de miljømæssige virkninger af produkter gennem hele processen, fra anskaffelse af råvarer og produktion til anvendelse og bortskaffelse af produkter.

LG Electronics mål er at forgylde og forenkle folks hverdag, og det er vores overbevisning om, at vi med produkter, der er i forkant med teknologi, kan gøre netop det. Life’s Good.

LG opnåede i december 2020 EcoVadis Platinum-status for bæredygtighed, som er den højeste score i EcoVadis-vurderingen for bæredygtighed og kvitterer for vores konstante stræben efter både at blive en mere bæredygtig virksomhed og være placeret blandt de bedste i branchen.

"GREEN PRODUCT"-strategi

LG Electronics har vedtaget en strategi for udvikling af produkter, der mindsker miljøaftrykket gennem hele produktets levetid. Strategien er opdelt i tre kategorier: mennesker, energi og ressourcer.

Under "mennesker" indgår f.eks. at forbedre miljøet i hjemmet ved at:

- Minimere produkters støjniveau og vibrationer                                                (læs mere om LGs vaskemaskiner her) VASKEMASKINER 

Under "energi" indgår f.eks. at forbedre energieffektiviteten:

- Reducere produkternes energiforbrug                                                                  (læs mere om LGs køleskab her) KØLEFRYS  AMERIKANERSKABE

- Reducere energiforbrug i standby-tilstand                              (læs mere om LGs tv her) TV 

 

Læs mere om LGs innovative produkter under hver produktkategori eller på www.lg.com/dk.