Om os

NSI Electronic er et privatejet handelshus, distributør og meget andet, der bl.a. har leveret hvidevarer og forbrugerelektronik til skandinaviske forhandlere i mere end 30 år.

Vi forhandler forskellige mærker, bl.a. vort eget Arena, Finlux, Candy, Hoover, Whirlpool, Whirlpool Professional, Whirlpool Construction, Indesit samt LG Electronics, som vi leverer fra vores centrallager i Brabrand, fra skandinaviske centrallagre eller direkte fra fabrikker i det meste af verden.


Vi bestræber os på at være tæt på vore kunder og yde den bedst tænkelige service i alle henseender.

Fra 1987-2005 fungerede NSI Electronic som dansk hovedkontor for Samsung Electronic, da vi i denne periode opbyggede brandet i Danmark, inden vi gav stafetten videre til Samsung selv. 


Vi indgik i 2009 et tæt samarbejde med LG Electronics og fungerer således som primær distributør i Norden af hvidevarer, Signage, Monitorer samt TV & AV. Vi lagerfører størstedelen af LG's nordiske sortiment med dag-dag levering.

I 2015 blev vi distributør for Candy Hoover primært i Danmark, men også delvist i Norden på hvidevarer og små-el. Et sortiment, der går supplerer vores eksisterende produktporteføjle godt.


Senest har vi indgået et samarbejde med Whirlpool og Indesit og implementerer løbende deres produkter i vores sortiment. Det betyder, at vi nu dækker både detail- , den professionelle- samt bygge-sektoren

 

Udover ovenstående brands har vi gennem årene haft andre små-brands i hus. Primært for at hjælpe producenterne med at skaffe markedsandele på det danske/nordiske marked.