Om os

NSI Electronic er et privatejet handelshus, distributør og meget andet, der bl.a. har leveret hvidevarer og forbrugerelektronik til skandinaviske forhandlere i mere end 30 år.

Vi forhandler forskellige mærker, bl.a. vort eget  Arena og Game Y´S, Finlux, Candy, Hoover, Midea, Loewe, ELEEELS, Whirlpool, Whirlpool Professional, Whirlpool Construction, Indesit samt LG Electronics, som vi leverer fra vores centrallager i Brabrand, fra skandinaviske centrallagre eller direkte fra fabrikker i det meste af verden.


Vi bestræber os på at være tæt på vore kunder og yde den bedst tænkelige service i alle henseender.

Fra 1987-2005 fungerede NSI Electronic som dansk hovedkontor for Samsung Electronic, da vi i denne periode opbyggede brandet i Danmark, inden vi gav stafetten videre til Samsung selv. 

Vi indgik i 2009 et tæt samarbejde med LG Electronics og fungerer således som primær distributør i Norden af hvidevarer, Signage, Monitorer samt TV & AV. Vi lagerfører størstedelen af LG's nordiske sortiment med dag-dag levering.

I 2015 blev vi distributør for Candy Hoover (Haier Europe) i Norden på hvidevarer og små-el. Et sortiment, der supplerer vores eksisterende produktporteføjle ganske fortræffeligt.


Siden 2018 har vi samarbejdet med Whirlpool og Indesit og implementerer løbende deres produkter i vores sortiment. Det betyder, at vi nu dækker både detail-, den professionelle- samt bygge-sektoren.

Vi har siden 1990'erne arbejdet tæt med den tyrkiske mega-fabrik Vestel, hvorfra vi kan levere privat-label TV, hvidevarer, EVC og meget andet.

Seneste skud på stammen er vores eget brand inden for gaming - GAME Y´S. Her kan vi tilbyde borde, stole og øvrigt tilbehør til gamere.

Vi samarbejder desuden med forskellige brand-ejere, agenturholdere og producenter for at hjælpe partnerne til at få markedsandele på det nordiske marked. Herigennem sælger vi bl.a. Loewe TV/AV, ELEEELS massageprodukter, ENKL Sound Copenhagen m.m.