Om os

NSI Electronic er en privatejet virksomhed, der har leveret brun– og hvidevarer til skandinaviske forhandlere i snart 30 år.

Vi forhandler forskellige mærker, bl.a. vort eget Arena, Finlux, Candy Hoover, Sharp Hvidevarer samt LG Electronics, som vi leverer fra vores centrallager i Horsens samt fra skandinavisk centrallager.


Vi bestræber os på at være tæt på vore kunder og yde den bedst tænkelige service i alle problemstillinger.

Vi har indgået et tæt samarbejde med LG Electronic og fungerer således som primær distributør af hvidevarer, Signage samt lyd og billede til konsument. Vi lagerfører størstedelen af LG's nordiske sortiment på danske og svenske lagre med dag-dag levering.

I 2015 har vi ligeledes indledt et tæt samarbejde med Candy Hoover på hvidevarer og små-el. Et sortiment der går godt i spænd med vores eksisterende produktporteføjle.

Sidst men ikke mindst har vi også i 2015 indgået samarbejde om salg og distribution af Sharp Hvidevarer i de nordiske lande. Vi dækker således stort set alle kategorier og prisgrupper inden for hvidevarer og små-el.Sponsorater:
NSI ELECTRONIC SPONSORERER RANDERS FC´S SUPERLIGAHOLDNSI ELECTRONIC INDGÅR IGEN I ÅR SPONSORAFTALE MED TEAM RYNKEBY

NSI Electronic har igen i år tegnet et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.
Når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris til sommer for at støtte kampen mod børnekræft, bliver det med hjælp fra NSI Electronic.
Sponsoratet lyder på en række nøje udvalgte produkter fra NSI Electronics B2B-sortiment fra producenterne LG, Finlux og Hoover. Elektronikprodukterne går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde og vil blive brugt som præmier i det store BingoBanko-show.

Efter vores tidligere engagement som sponsor for Team Rynkeby har vi for alvor fået indblik i det enorme arbejde som Team Rynkeby og de mange cykelryttere og hjælpere yder til fordel for kræftsyge børn, udtaler Martin Bach fra NSI Electronic.

100 procent til børn med kræft
Det er 15. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i år af 1.600 cykelryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 hold i fem lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.
Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den store cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til en af de fem børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med i Norden.
- Hovedparten af pengene bliver brugt til at finansiere forskning i børnekræft. Børnekræft er fortsat den sygdom, der tager livet af flest børn i alderen 1-15 år, og der er stadig alt for mange børn, der får alvorlige bivirkninger af den behandling, de modtager, siger Carl Erik Dalbøge.
Team Rynkeby indsamlede 48,1 millioner kroner til børn med kræft i hele Norden i 2015 – heraf gik 32,8 millioner kroner til Børnecancerfonden i Danmark. Cykelholdet kører til Paris fra den 9.-10. juli til den 16. juli 2016.